SOCIETATEA ROMÂNĂ
DE PAJIȘTI

Istoric

Despre înființarea SRP

De foarte mulţi ani, în discutiile programate sau întâmplătoare purtate cu colegii din celelalte centre universitare (Iaşi, Timisoara, Craiova, Bucureşti, precum şi Institutul de Cercetare şi Dezvoltare pentru Pajişti Braşov) am adus în discuţie posibilitatea înfiinţării unei asociaţii profesionale a specialiştilor care lucrează în acest domeniu minunat al pajiştilor. Am realizat acest lucru în anii 2008-2009, când am definit un statut şi obiectivele Societăţii Române de Pajişti.

La acest început de drum dorim să invităm să fie alături de noi pe toţi cei care, într-o formă sau alta, vin în contact cu producerea şi conservarea furajelor, pentru a contribui, prin cunoştinţele lor, la bunul mers al Societăţii noastre. Suntem deschişi pentru cei care lucrează în învătământ, în cercetarea științifică şi pentru fermieri şi îi invităm pe toţi cei care sunt interesaţi să participe la activităţile societăţii să se înscrie în cadrul asociaţiei noastre pentru a putea beneficia de toate drepturile oferite de statutul de membru.

Prin tot ceea ce vom realiza, dorim să fim portdrapelul celor care se ocupă de ştiinţa pajiştilor din România.

Cum se poate trimite manuscrisul?

Revista SRP

Lucrările se trimit prin e-mail, în fişier Word, la adresa: sropaj@yahoo.com
Răspunderea pentru conţinutul şi originalitatea lucrărilor, cât şi pentru etica efectuării cercetărilor revin în exclusivitate autorilor.

Municipiul Cluj-Napoca, Județul Cluj
Str. Calea Mănăștur, Nr. 3-5, Camera 46
Cod poștal 400372
E-mail: sropaj@yahoo.com
Site: https://sropaj.ro
Follow us on Facebook
Copyright © 2024 | Ultima actualizare: 10.01.2024